El teu blog de Linux en català

Microsoft Office 2007 SP2 suportarà ODF

Des de cnet News ens hem pogut assabentar que el segon Service Pack per a Microsoft Office 2007 inclourà suport per a documents ODF (format per defecte de l’OpenOffice.org i, en general, el format obert que hem estat defensant durant els darrers mesos).

El moviment és important i, si finalment és així, no podrem més que aplaudir aquesta decisió de Microsoft (ja que malgrat ser una cosa que haurien fer des de sempre per sentit comú, venint de Microsoft, doncs no podem més que “agrair-ho”).

El “problema” és que el SP2 per al Microsoft Office 2007 no arribarà fins a l’any que ve (i en un any poden passar moltes coses). Tot i així, sembla que ja està confirmat que la companyia treballarà juntament a la comunitat també per a fer un “traductor” dels formats antics d’Office a ODF.

A nivell d’escoles i governs això suposarà facilitat per a l’impuls d’OpenOffice.org ja que molta gent ha continuat fent servir Microsoft Office a casa tot i que a l’escola o al treball tingueren l’OOo, de forma que el format per defecte sempre era el .doc (amb tots els problemes que això podia suposar).

Caldrà veure com avança tot.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.