El teu blog de Linux en català

Wolfenstein: Enemy Territory

Wolfenstein: Enemy Territory és un joc gratuït però no de codi lliure que desenvolupa Activision (aquesta és la raó per la qual la qualitat del joc és molt bona).

El joc és un shot’n’up (tipus Doom o Quake) que es juga en línia ambientat en les batalles de la segona Guerra Mundial, concretament l’any 1944 i amb escenaris “reals”. Al llarg del joc els jugadors van guanyant experiència i habilitat, per la qual cosa obtenen noves habilitats adicionals.

Al món hi ha milers d’usuaris que hi juguen mitjançant els servidors on com a mínim es trobaran dues persones jugant. El joc en equip sembla que és essencial per poder eixir victoriós. Permet l’unió a clans i fins i tot crear el nostre propi.

Un dels principals inconvenients és bàsicament l’arsenal armamentístic: no és molt variat. Tot i així, els gràfics són molt bons comptant amb escenaris amb un nivell de detall molt alt. De la mateix manera, la banda sonora no es queda al darrere i s’ha sabut ambientar correctament el joc.

3 comments

 1. Reply

  Pau que tens vici o que ?? ja et va agradar l’experiència a l’ebrelanparty ??

  jajaja

  • Arnau on 23 d'abril de 2008 at 13:41

  Reply

  Un dels pocs jocs en els quals havia jugat en el seu moment, quan em vaig passar a GNU/Linux! =P

  • Pau on 23 d'abril de 2008 at 16:30

  Reply

  jajajajaj, què bo!! La veritat és que l’estava veient i jo deia: això em sona d’alguna cosa!!!! jajajajaja

  Gràcies a aquest joc vaig saber apreciar els shot’n’up en línia.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.