El teu blog de Linux en català

OpenOffice.org 3.0 beta, queda poc

Durant els darrers dies s’han publicat diverses notícies sobre el llançament d’OpenOffice.org 3.0 beta. La gent que puga instal·lar aquesta versió, podrà comprovar que a diferents parts del programa posa “beta”.

Realment, però, no és una beta (es pot llegir a la finestra de presentació el títol “Development Snapshot”). La versió beta final estarà disponible a partir del 30 d’abril i el que actualment s’està considerant com a beta, realment no ho és pas. Ara bé, està clar que això vol dir que aquesta versió serà pràcticament igual a la beta.

Deixant el rotllo, l’equip de Softcatalà continua currant sense parar i ja han publicat les construccions d’aquesta pseudo-beta en català per a GNU/Linux i Windows.

No comentarem per ara les característiques finals d’OpenOffice.org 3, perquè ja hem parlat alguna vegada i perquè encara queden mesos. Tot i així, comentem que s’afegirà suport per importar documents des de PDF i una eina que a molts ens ajudarà en gran mesura: exportació a format mediawiki de forma nativa.

1 comment

    • edu on 20 d'abril de 2008 at 16:27

    Reply

    instal·lat :p

Deixa un comentari

Your email address will not be published.