El teu blog de Linux en català

Racer

Racer és un joc de simulació de curses de cotxers relativament lliure (ja que no es permet l’ús comercial tot i que sí es permet distribuir amb qualsevol distribució i GNU/Linux i es permeten modificacions al codi font).

El joc fa servir un motor físic que aconsegueix resultats prou bons i reals amb uns gràfics més que bons tenint en compte que no és un producte comercial fet per una gran companyia.

No s’inclou cap altre mode de jubabilitat que el típic d’aquest tipus de jocs: curses. A més, sembla que la versió beta (fase a la qual es troba actualment) només conté una pista i un cotxe. Ara bé, sembla que ja hi ha tota una comunitat al darrere treballant per afegir noves pistes i cotxes (cosa que és relativament senzilla ja que s’ha publicat tota la documentació relativa al joc).

Una de les característiques més interessants és el mode en línia, que ens permetrà jugar amb altra gent des de la nostra casa, així que ja no cal fer amics per passar-s’ho bé. No ocupa més d’uns 31Mb (actualment) i hi ha versions per a Windows, GNU/Linux i MacOSX.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.