El teu blog de Linux en català

CrossOver Games

CrossOver Office és una aplicació que existeix des de ja fa uns anys que permetia (i permet) instal·lar diverses aplicacions de Windows com el MS Office, Photoshop, Dreamweaver, etc., sense cap complicació i fent servir wine.

Recentment s’ha anunciat CrossOver Games, una aplicació semblant però especialitzada en la instal·lació de jocs de Windows a GNU/Linux. Això no és cap novetat, ja que el Cedega ja ho feia. Aquesta versió encara es troba en proves i recomanen llegir un article explicant les experiències que s’han tingut.

El requeriments no són excessius (tot i que una cosa és el programa base i una altra els requeriments dels jocs en si mateixos). Teniu disponible una versió de prova que dura uns 7 dies. Si us interessa, podeu comprar la versió completa per 39.95$ (aprofiteu ara que l’euro està pels núvols!).

Què funciona?. Doncs World of Warcraft i Guild Wars, Team Fortress 2, Peggle, Civilization IV i jocs similars. Jocs que tenen cds superprotegits encara no funcionen, de la mateixa manera no funcionen tampoc els jocs que fan servir directx 10 (almenys per ara).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.