El teu blog de Linux en català

La primera Alfa d'Amarok 2, a prop

Tot i la publicació de KDE4, els dos satèl·lits més importants dels quals disposarà: KOffice i Amarok, encara no han estat publicats i es mantenen en versions alfa.

La publicació de l’Amarok 2 no se sap quan serà i sembla que alguns usuaris han estat demanant als programadors que donen senyals de vida, ja que des de feia temps no sabíem res. Finalment els programadors han publicat un mini-article amb algunes imatges.

Han decidit tancar el procés de noves característiques a finals de març, la qual cosa suposa que a partir de l’abril és possible que ja gaudim de la primera alfa i podrem començar a enviar informes d’errors per tal d’anar avançant i tancant el procés de programació.

Què hi ha de nou a l’Amarok 2?. Doncs pel que diuen els programadors, hi ha un gran nombre de canvis: el tema visual és amb icones i imatges svg i s’ajusta al tema que fem servir al KDE; per altra part, el fet que magnatune ara dispose d’ogg (gran qualitat) permet que els usuaris puguen triar entre aquest format en cas que tinguen connexions ràpides o bé el format mp3 (menys qualitat) si tenen connexions més lentes.

El desenvolupament i les noves característiques s’han centrat també al treball amb last.fm, del qual podrem aprofitar gairebé totes les característiques. També s’han modificat les icones de l’accés ràpid a la safata del sistema i algunes coses més que encara no s’han dit (suposem que amb la primera alfa realment podrem veure les noves característiques de l’Amarok 2).

Per ara ens quedem amb les captures de pantalla.

 

1 comment

    • Arnau on 21 de març de 2008 at 22:06

    Reply

    “sembla que alguns usuaris han estat demanant als programadors que donen senyals de vida”

    Aquests usuaris sempre tocant el que no sona… xD

Deixa un comentari

Your email address will not be published.