El teu blog de Linux en català

Recuperació de contrasenyes WEP

Ara fa un temps (prou llarg), vam publicar un article al wiki sobre com “recuperar contrasenyes WEP”. El problema ara és que la distribució original que es feia servir ja no es troba disponible i el programa que es feia servir per capturar paquets i obtindre la contrasenya ha canviat lleugerament.

Per aquesta raó, hem tornat a redactar el manual des de zero, l’hem fet una mica més extens i més explicatiu i l’hem publicat al wiki substituint l’anterior (i ara també podeu descarregar-vos el pdf).

Al final us deixem els enllaços al wiki i a la descàrrega del pdf. I ací us deixe la introducció del manual:

Primer que res, cal dir que aquest manual és molt més que una senzilla forma de recuperar contrasenyes WEP (estem suposant que les heu perdudes a casa i no les trobeu enlloc). No és recomanable fer servir aquest manual per furtar les contrasenyes del veí i aprofitar-nos de la seua xarxa sense fils. En aqueix cas, és millor parlar amb ell i dir-li que li paguem 10€ al mes per fer servir la seua xarxa. Probablement no hi haurà cap problema (exceptuant que estigueu a Irlanda -on jo estic ara- i tingueu límit de connexió a 10GB mensuals, una vergonya).

Per altra part, aquest manual també tracta de posar en entredit la seguretat de les contrasenyes WEP. Si som una mica llestos, en menys d’una hora podem aconseguir la contrasenya. Si no som tan llestos, doncs en uns dies l’aconseguirem. O siga, llestos i ximplets, tothom pot aconseguir contrasenyes WEP.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.