El teu blog de Linux en català

OggConvert

OggConvert és un fantàstic conversor de formats de vídeo i àudio en formats propietaris a fitxers de vídeo .ogg lliure. La seva utilització és realment molt simple, només s’ha de seleccionar el vídeo que es vol alliberar i escollir el còdec de vídeo: Theora o Dirac, per defecte Theora, la qualitat del vídeo i el só, i si es vol en extensió ogg (.ogv) o Matroska (.mkv), aquest últim està en procés de desenvolupament i no té tanta qualitat com l’altre. És molt útil i més instintiu que el SoundConverter o el WinFF, però per contrapartida solament converteix a formats Ogg, i no a formats propietaris.

captura.png

 

 

3 comments

  • aniol on 24 de gener de 2008 at 11:20

  Reply

  No coneixia el format *.ogv .

  • Pau on 24 de gener de 2008 at 16:42

  Reply

  No és el mateix que ogm?. No fa molt vaig llegir que els desenvolupadors d’ogg estaven tractant de fer alguns canvis per impulsar aquest format. Una de les qüestions era l’extensió: es fa servir .ogg tant per a pelis com per a vídeos.

  Quan jo faig servir l’ogmrip, l’eixida sempre és “ogm” (vídeo).

  • Maleses on 24 de gener de 2008 at 18:42

  Reply

  Doncs no en tinc ni idea, no n’havia sentit a parlar del .ogm, però el que et puc dir es que aquest programa utilitza el .ogv

Deixa un comentari

Your email address will not be published.