El teu blog de Linux en català

Crear una impresora virtual a PDF

Avui d’entre l’allau de post que estem generant, en proposo un de nou, que explica com instal·lar una impresora virtual a l’ubuntu, per així poder imprimir, per exemple, una web amb dpf, o qualsevol altre arxiu suceptible de ser imprimit.

La cosa és molt senzilla. Els que utilitzeu ubuntu 7.10, no cal instal·lar cap paquet extra, ja que aquesta distribució ja el porta instal·lat per defecte. Pels que no useu aquesta distribució, el paquet en qüestió és cups-pdf.

Així, l’únic que heu de fer és anar al menú Sistema->Administració->Impressió->Nova impresora->Print into PDF file->Generic->Generic PDF file generator. I ja l ateniu configurada llesta per imprimir el s vostres PDFs.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.