El teu blog de Linux en català

El meu escriptori

Aqui us deixo un screenshoot del meu escriptori:
Coses que hi ha:
– Compiz fusion
– Screenlets
– Avant Window Navigator
– Pidgin
– Fons de pantalla fet per mi amb el blender: http://jordihp.deviantart.com

I aixó és tot! la veritat és que no hi ha punt de comparació ni amb Apple i menys amb el nou windows vista, o sigui que us animo a tots a si mes no, provar que tal va el Linux!

Apali!!

3 comments

  • Bernet on 12 de gener de 2008 at 13:24

  Reply

  Bon dia! Molt xulo el teu escriptori quan endreci una mica el meu tambè el postejo xD

  Em molen els screenlets, jo encara no m’he ficat a investigar com s’instal·len. Et són d’utilitats?

  El debian art mola molt, per cert, tu saps si tens un límit de fotos al debian art? O pots ficar totes les que vulguis?

  Vinga salut i que vagi bé!

  • Jordi on 12 de gener de 2008 at 13:39

  Reply

  Doncs si que són utils els screenlets, hi tinc el del calendari del google calendar, que em diu les coses dels proxims 3 dies, i en una apa de widgets (F9) on es tria amb el compiz, i tinc un que em diu el temps i un que em diu l’espai dels dics!!

  Referent al deviantart, no hi ha limit, ni de tamany ni de número, es una molt bona pàgina!

  Alla i vaig penjant totes les coses així gràfiques que vaig feent!!

  Apa doncs! a cuidar-se!

  • Bernet on 15 de gener de 2008 at 16:24

  Reply

  Hola Jordi!

  Tinc una pregunta per fer-te. Tu saps si puc des d’aquí a alemanya controlar l’ordinador de mon germà remotament per poder passar-li fitxers des d’aquí a ell (és per poder penjar fitxers de web al seu servidor apache)

  He llegit que això és pot aconseguir utilitzant el programa “Client de Terminal Server” que es troba en el menú d’Aplicacions-> Internet, i que mon germà m’ha d’autoritzar a Sistema->Preferències->Escriptori remot.

  Saps com va això tu?

  Gràcies per avançat!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.