El teu blog de Linux en català

Concurs per l'aniversari

Bones!

Amb motiu del nostre aniversari (el passat 27 de desembre), hem organitzat un concurs on el guanyador se’n durà una GP2X f-200 i entre tots els participants, es sortejaran dues subscripcions digitals a LinuxMagazine i dues còpies (originals, és clar) del llibre “Codi Rebel” que es va publicar fa poc on s’explica la història de GNU/Linux.

Per ara no s’ha apuntat molta gent, per això renovem el missatge. El concurs consisteix bàsicament en què els usuaris han de crear un (o més) articles al wiki sobre algun tema relacionat amb el Programari Lliure. No cal que siguen articles molt currats (bé, és clar que l’article més currat se’n durà el premi principal), però amb articles senzills també participareu al sorteig de les subscripcions i els llibres: podeu fer traduccions d’algun article en castellà, anglès…

Les propostes que nosaltres hem fet (a les bases del concurs) són més currades, més que res per a aquells que vulguen participar al regal “gran”. Però podeu fer articles més o menys senzills però útils, que també entrareu al concurs. La veritat és que aquestes dates no són gaire bones per fer-vos currar, així que allargarem les subscripcions al concurs fins al final de gener i la data final de presentació d’articles al 15 de març.

Animeu-vos!!

  • aniol on 10 de gener de 2008 at 12:42

  Reply

  Podria participar amb manuals escrits al meu blog?

  • Pau on 11 de gener de 2008 at 01:37

  Reply

  Doncs… sí. Cap problema. Només cal tenir en compte que els articles publicats al wiki tenen la llicència creative commons que allà s’indica i publicant el teu article, doncs passarà a ser de domini públic amb aqueixa llicència (tot i que supose que ja ho tindràs publicat així al teu bloc).

  SaluT!

  • aniol on 11 de gener de 2008 at 19:02

  Reply

  Tinc la mateixa llicència, malgrat que la que teniu al Wiki és la versió 2.5 i jo tinc la 3.0.

  • aniol on 11 de gener de 2008 at 19:51

  Reply

  Ja he anat creant l’article:
  http://wiki.somgnu.cat/index.php?title=Perfils_del_Firefox
  Si us fa el pes el manual, potser em plantejo fer els manuals directament al WIKI de SomGNU.

  • Pau on 11 de gener de 2008 at 21:56

  Reply

  Doncs en un principi el wiki el vàrem crear per tal d’anar ampliant documentació i manuals en català (perquè no hi ha molta i està molt dispersa). A softcatalà tampoc és que n’hi haja molta…

  Tot allò que penges… benvingut serà!.

  SaluT!

  • aniol on 11 de gener de 2008 at 23:10

  Reply

  Doncs potser els que encara tinc per acabar i els que ja tinc fets els acabi passant al WIKI de SomGNU que així la documentació i manuals que creï no acabin dispersos al meu blog, sinó que es puguin consultar juntament amb tots els que ja teniu fets.
  A més estic prou acostumat a l’ús de MediaWiki i veig que per fer manuals funciona força bé (és fàcil pujar imatges, crear subtítols,…).

  M’ho apunto a veure si quan tingui temps em decideixo a fer-ho.

  • Pau on 12 de gener de 2008 at 02:57

  Reply

  Si “ens dones permís”, nosaltres també podem anar passant-los… jeje

  • aniol on 12 de gener de 2008 at 13:52

  Reply

  El permís ja el teniu. La llicència us ho permet perfectament.

  • Pau on 12 de gener de 2008 at 13:56

  Reply

  Bé, entenc que la llicència permet fer-ho “lliurement”, però crec que tampoc cal copiar i enganxar i tindre el mateix a dos llocs diferents (tot i que he d’admetre que sí tenim 4 o 5 articles copiats al wiki).

  El meu interès va ser recopilar informació, tutorials, etc., ja fora al wiki de somgnu, el de softcatalà o el que siga. La qüestió és que no hi ha una “central” de manuals de linux en català…

  Però bé, anirem fent la recopilació. Supose que si agafem una mica per ací, una mica per allà… podrem tindre un bon grapat de manuals al wiki. Ja m’ocuparé d’anar fent-ho.

  SaluT!

  • aniol on 12 de gener de 2008 at 14:46

  Reply

  Si copieu algun manual del meu blog, ho aviseu en un comentari a la mateixa pàgina del manual i ja l’esborraria del blog. A mi tant me fa que no estiguin al meu blog, la intenció de fer-los ha sigut sempre ajudar a la gent a resoldre i a fer certes coses, per tant el lloc on estiguin m’és igual. Sempre i quan s’asseguri que la informació estigui disponible.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.