El teu blog de Linux en català

Avidemux 2.4

Avidemux és una eina d’edició de vídeo digital que, tot i que sense tindre una interfície massa intuïtiva, és prou potent a totes les tasques que du a terme.

Amb Avidemux podem editar i convertir entre diversos formats de vídeo, incloent des de DVD. Suporta AVI, MPEG1 i MPEG2, NuppelVideo, H263+, MPEG4, MOV, 3GP i OGG entre d’altres i a més inclou còdecs de vídeo DivX, Xvid, MPEG, Huffyuv, RAW, DV i d’àudio MP3, WMA, AC3 i MP2).

A més, inclou una gran quantitat d’elements propis dels millors programes d’edició com són la inclusió de marcadors per distingir entre diferents parts (retallar i enganxar), possibilitat de corregir la sincronització entre àudio i vídeo o afegir filtres i correccions al vídeo i a l’àudio per fer-lo més vistós -i sorollós…-.

La nova versió 2.4 inclou suport per a formats MKV i FLV (flash), s’ha millorat la versió per a MacOSX, s’ha afegit suport per a formats de PlayStation i Xbox… sobretot s’han corregit un bon grapat d’errors i s’ha afegit suport per a uns quants formats més. A més, s’ha afegit una característica interessant: la possibilitat de fer servir efectes externs com a plugins.

Existeixen versions per a Windows, GNU/Linux i Mac. Us deixem l’enllaç a la pàgina de descàrrega a continuació.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.