El teu blog de Linux en català

Novetats a MusicaLliure.net

MusicaLliure.net és un portal de descàrrega gratuïta de música en català que disposa en aquests moments de 190 arxius MP3 de 25 autors. No fa gaire, el passat octubre, va complir un any de vida. Tots els arxius que s’hi poden trobar es distribueixen segons el que s’estableix a una llicència d’entre una sèrie d’elles que asseguren que es poden copiar i redistribuir amb certes condicions, però com a mínim sense finalitat de lucre i sense cap tipus de problema legal.

Ja fa un temps que no s’hi incorporen noves cançons perquè l’equip que hi està al darrera es troba desenvolupant la propera versió del programari, MusicaLliure.net 2.0 Ítaca. La bona notícia és que un cop acabat publicaran el sistema de gestió de continguts sota la llicència GPL i en l’entretant es pot descarregar des de l’SVN. Per a qui tingui interès en el projecte i com avancen les diferents tasques, la gent de MusicaLliure.net ha muntat un bloc. Entre les novetats que ens esperen, versions en OGG de tots els arxius disponibles.

D’aquí a pocs dies els grups que ja disposen del seu material a aquest portal podran gaudir de MusicaLliure.net Ulises, el nou panell de control en versió alpha de MusicaLliure.net que els permetrà penjar les cançons sense necessitat d’esperar la intervenció d’un administrador, que és el primer component de la Relase Candidate de la versió 2.0 que es posa un funcionament. Però per poder veure la nova versió completa en marxa tan d’hora com sigui possible, l’equip de MusicaLliure.net busca incorporar programadors que puguin ajudar a enllestir les diferents tasques.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.