El teu blog de Linux en català

Disponible Firefox 3 beta2

Ja està disponible per descarregar la segona beta de Firefox 3. Aquesta versió publicada pels desenvolupadors pretén que els usuaris testejen la funcionalitat base del programa i de les noves característiques que s’han estat programant per Firefox 3.

Respecte a versions anteriors, les noves característiques i canvis que es troben en aquesta versió són:

  • Noves característiques de seguretat sobretot respecte a la detecció de llocs web fraudulents, comprovació de les versions per a plugins no segurs i una cosa que sembla prou interessant: antivirus integrat al gestor de descàrregues.
  • S’ha millorat la gestió de contrasenyes, la facilitat d’instal·lar complements, el nou gestor de descàrregues amb la possibilitat d’aturar una descàrrega per continuar-la més tard, zoom de pantalla completa i una millor integració amb Windows Vista, MacOSX i GNU/Linux
  • Més possibilitats de personalització, sobretot a la part corresponent a la gestió de favorits i a l’historial, així com poder diferenciar entre els diferents tipus de fitxers que descarreguem
  • A més, s’ha millorat l’arquitectura que implement els gràfics, es treballa amb JavaScript 1.8, i s’han fet prou canvis al motor de redenritzat de l’HTML per proveir un millor suport CSS, així com el suport per treballar fora de línia
  • A nivell del motor intern, s’ha treballat per tal d’aconseguir una adaptació bona i millores corresponents a les diferents arquitectures per augomentar la velocitat de renderitzat de les pàgines

Tot i que la beta2 estava anunciada per al 21 de desembre, ja es troba als servidors de Mozilla disponible per a tots aquells qui vulguen descarregar-la. Hi podem trobar tant les versions per a Windows, MacOSX com per a GNU/Linux.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.