El teu blog de Linux en català

L'ús de GNU/Linux segueix pujant a poc a poc

Després de la pujada d’ús que va tenir GNU/Linux el passat més d’octubre en les estadístiques de W3Counter (+0.4% en qüestió de 10 dies) el percentatge d’ús es manté i s’incrementa lleument fins arribar a 1,77% a 1 de desembre.

Actualment GNU/Linux es troba cinquè, darrere de Windows 2000 que a poc a poc va minvant. La resta de sistemes operatius mantenen la seva posició, Windows XP segueix essent el sistema que més es fa servir, en segon lloc MacOS i en tercer Windows Vista que no acaba d’alçar la vista.

Quant a les estadístiques dels navegadors web podem veure que Firefox 2.0 es manté com el segon més emprat darrere d’Internet Explorer 6 i encalçat de prop per Internet Explorer 7. La resta de navegadors gratuïts es mantenen discrets a la coa.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.