El teu blog de Linux en català

Glest, novetats

Glest és un joc d’estratègia en temps real 3D, que funciona a una bona quantitat de sistemes i que es pot modificar fent servir XML i altres eines. Està ambientat a una edat medieval i fantàstica.

Tot i que les característiques bàsiques estan molt bé, fallen dos aspectes principals: no hi ha mode multijugador i no hi ha la possibilitat de desar les partides. La novetat és que a les darreres setmanes la comunitat i els desenvolupadors han estat treballant en el mode en línia tot afegint una actualització i la possibilitat de desar les partides amb un pegat.

Donades les característiques del joc, si s’aconsegueix activar i funcionar correctament el mode en línia, cal dir que guanyarà en gran mesura, ja que el simple fet de poder jugar en línia dóna molts punts a favor. El suport multijugador encara es troba a un estat prou bàsic i per ara només s’ha provat al Windows, a GNU/Linux també caldrà esperar.

Al blog de Josezpin es poden trobar els diversos enllaços als pegats i ampliacions: un pegat experimental per desar les partides i un port per a Mac del joc, entre d’altres. Per al suport multijugador, podeu descarregar el codi que tenen a subversion, tot i que està en desenvolupament i probablement no l’aconseguireu fer funcionar. Cal esperar.

2 comments

  • Aljullu on 18 de novembre de 2007 at 11:33

  Reply

  Ho vaig veure ahir a Linuxjuegos.com, és una molt bona notícia!

  • Pau on 18 de novembre de 2007 at 13:43

  Reply

  Doncs quan publiquen les millores, estaria bé organitzar una partida en línia!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.