El teu blog de Linux en català

Traduït al català el llibre "Codi rebel. La història del Linux i de la revolució del programari lliure"

Copie directament de La Farga.cat:

La Universitat de València ha editat la traducció al català del llibre “Codi rebel. La història de Linux i de la revolució del programari lliure” de Glyn Moody. És un dels llibres més populars que tracta el tema del programari lliure, concretament, explica la història d’un grup de persones, entre elles Linus Torvalds,que van iniciar una revolució inesperada en l’àmbit dels ordinadors.

Glyn Moody exposa com es va desenvolupar la lluita d’aquest moviment que ell descriu com la de David i Goliat. La traducció al català d’aquest llibre ha anat a càrrec d’Aitana Guia i Ivano Stocco i supervisada pel mateix Moody que sap espanyol i italià. Per saber més sobre el llibre podeu clicar aquí.

A VilaWeb també ho comenten i allà podeu trobar una descripció més extensa i amb altres temes interessants.

1 comment

    • Pau on 15 de novembre de 2007 at 14:12

    Reply

    La cosa dolenta és que el llibre no és lliure.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.