El teu blog de Linux en català

Publicada la demo d'Enemy Territory: Quake Wars

Fa unes setmanes vam publicar una notícia on us informàvem que tant l’Enemy Territori com l’UT3 tindrien versions per a GNU/Linux (tot i que encara tindrien algunes mancances). Doncs bé, la demo per a GNU/Linux de l’Enemy Territory: Quake Wars ha estat publicada.

ET: Quake Wars és el nou joc d’Splash Damage sobre l’univers Quake i ja es pot aconseguir a les botigues (la versió per a Windows ja que la versió per a GNU/Linux encara no està disponible). En concret, s’ha publicat la versió demo 1.1, que ha eixit unes hores més tard que la versió per a Windows.

Aquesta demo només conté una campanya per amb suport LAN i joc en xarxa. Aquesta versió ha estat millorada per tal d’aprofitar els processadors multi-nucli (cosa que, curiosament, no fan els programes normals). Des de Phoronix l’han estat testejant amb targetes NVIDIA GForce 7 i 8 i targetes ATi X1000 i HD2000 i comenten que el rendiment és prou bo.

Al peu de la pàgina us deixem l’enllaç per a la demo, que té una mida d’uns 645Mb; i un vídeo del joc. Amb això, ja tenim dos grans jocs natius per a GNU/Linux. Anem endavant?

Deixa un comentari

Your email address will not be published.