El teu blog de Linux en català

UT3 Beta Demo Server

Ryan Gordon ha publicat un servidor dedicat per a la demo beta de l’Unreal Tournament 3, el desenvolpador informa de les següents característiques de la versió:

  • És una beta que conté alguns errors de funcionament. Alguns d’aquests errors són específics per a Linux (Windows també en té els seus propis).
  • Si proveu la versió amb la finalitat de trobar errors, els desenvolupadors comenten que heu d’arreplegar la màxima informació possible sobre les fallades que hi trobeu.
  • Aquesta beta no està optimitzada, així que tampoc podem esperar gran cosa

Tot i que el servidor per a Linux sí que està a punt, el client encara no ho està i, a més, com es va comentar a la llista de correu de l’UT3, en principi no hi ha vistes a desenvolupar una versió de 64bits nativa i executable.

A més, com ja vam comentar en una notícia anterior, la versió de l’UT3 per a Linux no s’inclourà a la versió que es venda a les botigues (l’haurem de descarregar). També es comenta que l’editor probablement es portarà a linux. Podeu passar-vos per la pàgina oficial per veure un vídeo, és una passada.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.