El teu blog de Linux en català

Avant Window Navigator, versió 0.2

Aljullu ens ha comentat al fòrum que ja tenim versió 0.2 del dock Avant Window Navigator, un dock molt personalitzable i estable i fàcil d’instal·lar i de fer servir (gairebé ho té tot).

Des de versions anteriors fins aquesta, s’han afegit característiques com la possibilitat d’afegir applets al menú (com per exemple la paperera, un menú tipus “Aplicacions”, control d’ús del processador, intercanvi d’escriptoris amb una visualització completa (tipus elive 16), control de l’exaile, etc).

L’avant Window Navigator permet, per fi, desfer-nos de l’anomenada “llista de finestres” que sempre tenim al panell ja que té la possibilitat, a l’igual que el MacOSX, de mostrar-nos les finestres actives al dock i accedir a elles mitjançant les icones allà s’hi troben

Tenint en compte que per fer-lo servir s’ha de tindre instal·lat i activat el Compiz, l’AWN fa servir el seu potencial i ens ofereix una quantitat d’efectes per personalitzar-lo que ens deixarà bocabadats. A Ubuntu és fàcil instal·lar-lo, només heu de seguir aquests passos.

3 comments

  • Aljullu on 9 d'octubre de 2007 at 18:56

  Reply

  Mercès per l’enllaç, però tampoc no calia. 😉

  • animarval on 9 d'octubre de 2007 at 19:02

  Reply

  Funciona sense Compiz?
  Si no funciona, hi ha alguna alternativa?

  • Pau on 9 d'octubre de 2007 at 20:52

  Reply

  Sí que hi ha alternatives:
  http://www.somgnu.cat/docks-estil-mac-a-gnulinux/

  A l’Ebre Lan Party em van recomanar un que estava molt molt bé…

  PERÒ ME N’HE OBLIDAT!!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.