El teu blog de Linux en català

Vixta, Linux amb l'aspecte del Vista

Vixta és una nova distribució GNU/Linux basada en Fedora i amb l’escriptori KDE que tracta de recrear l’aspecte del Windows Vista per a tots aquells que els agrada aquest look.

La veritat és que el resultat és impressionant, qualsevol diria que realment estem al Windows Vista (bé, és clar que això només pegant una mirada rapideta). La versió disponible actualment és la 0.94 i podeu descarregar-la dels enllaços que us posarem més avall (i ací algunes captures).

Com que a la pàgina web oficial no hi ha molta informació, només comentarem que existeix un altre projecte, del qual ja hem parlat alguna vegada, que es diu Famelix, que està basada en Debian i que a la versió 2.0 (que han anomenat amb poc encert “Hasta la Vista”) ja s’apropa prou a l’aspecte del “nou” i “flamant” sistema operatiu de Bill Gates. Us deixem un vídeo de Famelix 2.0 i els enllaços corresponents per a la descàrrega de totes dues distribucions (tingueu en compte que el suport per al català pot ser molt dolent).

2 comments

  • animarval on 6 d'octubre de 2007 at 19:03

  Reply

  Doncs l’he estat provant i no m’ha acabat de convèncer. L’aparença és molt semblant a Vista, però jo apostaria més per projectes com ReactOS.

  • Pau on 6 d'octubre de 2007 at 19:51

  Reply

  ummm, no havia caigut en el reactos.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.