El teu blog de Linux en català

Shipit d'Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon

La pàgina d’Ubuntu Shipit ja mostra la nova versió, la 7.10. Això vol dir que d’ací a poc ja es podran fer comandes de cd’s d’Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon.

 Com podeu veure a la captura, si entreu a http://shipit.ubuntu.com, la versió que es pot demanar és la 7.10 (fins ara fa pocs dies es podia fer comandes de la 7.04). Això és una bona notícia ja que després que tancaren aquest servei per a la versió 6.10 (Edgy Eft), tots ens vam quedar una mica desilusionats ja que les comandes amb l’Ubuntu Dapper van ser tot un èxit.

Probablement, d’igual forma que s’ha fet amb l’Ubuntu 7.04 (Feisty Fawn), només es podran demanar 3 cd’s (a l’Ubuntu Dapper ens deixaven demanar fins a 10 cd’s a cada comanda). Com sempre, també tindrem la possibilitat de fer comandes personalitzades en casos especials com són jornades o cursos als quals es parle de GNU/Linux.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.