El teu blog de Linux en català

WinFF

En linux hi ha magnífics programes per tractar vídeos, l’únic problema: la terminal (no per a tothom), ja que cal recordar frases llargues i rebuscades…

Així que gràcies a WinFF, programa construït amb la llibreria ffmpeg, es poden realitzar les mateixes mateixes operacions que des de la terminal, però amb una interfície molt mes fàcil i intuïtiva. Així que podrem posar un o mes vídeos i marcar-los per a convertir a diverses extensions com poden ser les específiques per ipod o les de XviD, flash, 3gp… Així per exemple podríem agafar un vídeo de youtube en format flash (carpeta /tmp després de veure’l) i convertir-lo a .3gp per passar-lo al mòbil o passar-lo en format per el ipod.

A més a més també es pot estendre el programa per determinar diferents opcions com son la resolució del vídeo, bitrate i altres opcions avançades. Senzillament un programa que va directe a la meva llista de preferits.

1 comment

    • Pau on 1 d'octubre de 2007 at 17:25

    Reply

    Ostis!

    Molt bon programa!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.