El teu blog de Linux en català

Avui parlem de jocs

Durant la darrera setmana hem tingut algunes notícies prou bones respecte als jocs a GNU/Linux. Podem destacar que s’han publicat les novetats per als jocs ET: Quake Wars i Unreal Tournament 3. En el cas de l’UT3 ja han informat que el client natiu per a GNU/Linux estarà inclòs al DVD que eixirà a la venda dins de poc -això vol dir que veurem “Compatible amb Windows i GNU/Linux” a la caixa-.

Per altra part, respecte al Quake Wars, ja es pot comprar a les botigues d’Europa, però en aquest cas només la versió per a Windows. Tot i així, el servidor per crear partides ja es pot descarregar per a GNU/Linux al Tracker d’Id Software. Per jugar amb el client del joc encara haurem d’esperar una mica més ja que es troba en fase de proves.

Una altra novetat interessant és el nou instal·lador d’UrbanTerror, un mod gratuït per al Quake3 que va triomfar ara fa uns anys pel fet que funcionava prou bé a GNU/Linux i que a més, afegeix modes de joc en equip amb ambientació urbana semblant al Couter-Strike. Gràcies a aquest script ja es pot instal·lar fàcilment (verifica la configuració i descarrega i instal·la automàticament els 560Mb del mod a més de tindre l’opció de descarregar mapes adicionals). El resultat final és el que podeu veure més abaix.

1 comment

    • xworm on 1 d'octubre de 2007 at 21:33

    Reply

    ostres quines ganes de provar la demo del quake wars i vore si mel compre, quin nervi

Deixa un comentari

Your email address will not be published.