El teu blog de Linux en català

Dia de la Llibertat del Programari

Aquest dissabte se celebra a tot el món el Dia de la Llibertat del Programari. Caliu el celebrarà a la plaça de Catalunya de Barcelona, davant de la porta de l’FNAC, al carrer Bergara, com cada any, d’11.00 a 19:00 h.

Hi haurà samarretes, enganxines, fulletons, peluixos i alguna distro per a repartir als nous interessats. Han pensat de fer taules rodones informals, sense taula, a peu dret, i han obert una pàgina al wiki per tal que els interessats hi inscriguin la tertúlia amb l’hora. També hi tindran usuaris avançats i experts en GNU/Linux que oferiran informació sobre el Programari Lliure i respondran dubtes.

L’any passat va anar així de bé.

(article copiat de Caliu)

Deixa un comentari

Your email address will not be published.