El teu blog de Linux en català

KDE4, demorat fins al desembre

Finalment l’equip de KDE sembla que no podrà tindre preparat KDE4 per a la data proposada a l’octubre. El llançament s’ha endarrerit, ni més ni menys, en dos mesos fins al 20 de desembre, data en què s’espera que isca la versió final.

D’aquesta forma, s’inicia un procés durant el qual, gairebé cada mes, es presentarà un nou avenç (nova Beta o Release Candidate). Les dates que es proposen ara són les següents, on la tercera beta es presentarà el 24 de setembre i la versió final s’espera per al 20 de desembre:

  • 24 de setembre, 2007: Beta3
  • 22 d’octubre, 2007: Beta4
  • 19 de novembre, 2007: Total Release Freeze
  • 21 de novembre, 2007: Release Candidate 1
  • 5 de desembre, 2007: Release Candidate 2
  • 20 de desembre, 2007: Release final

L’anunci de la demora l’ha fet el mateix equip de KDE i comenten que hi ha alguns elements crucials de la nova versió de l’escriptori que necessiten més temps de desenvolupament i que, per tant, és necessari endarrerir la publicació de la versió final. A més, comenten que encara es pot endarrerir més ja que aquestes dates són subjectives i poden canviar.

Mentrestant, tot i que hi ha aspectes que no estaran preparats per a la data prevista anteriorment, podem gaudir d’alguns aspectes de KDE4 com les icones d’oxygen que es van presentar per a GNOME i també per a KDE i que ací us deixem per fer una mica més suportable l’espera.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.