El teu blog de Linux en català

Compiz Fusion ja té nou logo i noves característiques

Compiz Fusion ha endreçat el seu camí i sembla que l’avenç és imparable. Des que es van fusionar els projectes Compiz i Beryl, només hem tingut bones notícies i cada nova versió que ix és més estable i sempre amb alguna característica nova interessant. Aquest és el cas.

Ara ja tenim logo oficial que s’ha elegit després d’una votació on ha guanyat Graphreak rebent 287 vots, un 48% del total de la votació, cal dir que aquest logo és el més currat fins ara dels projectes que hi ha hagut.

Més animacions? Ací teniu tres animacions més a les quals han estat treballant, tot i que per ara no es poden provar. Potser de quan en quan treuen animacions sense gaire sentit o utilitat, però bé, el treball que han fet és suficient.

  • Airplane
    Aquesta animació mostra com es dobleguen les finestres convertint-se en un avió de paper que vola per tot l’escriptori (animació molt útil que tots estàvem esperant).
  • Fold
    Consisteix en què les finestres es dobleguen com si foren un full de paper.
  • Skewer
    Aquesta animació talla les finestres en tantes parts i formes com vulguem.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.