El teu blog de Linux en català

The Spring Project

TA Spring és una recreació del joc SRT Total Annihilation que s'ha portat a un entorn 3D i que està llicenciat sota GPL.

És un joc d'estratègia en temps real per jugar entre amics a una xarxa local o bé mitjançant internet lluitant contra enemics de tot el món. Tot i que el TA Spring fa servir alguns dels recursos del joc original, es considera que és un projecte independent.

Al joc haurem de crear fàbriques i generadors que les alimenten per fabricar tancs, artilleria, radars, bombarders, destructors, bateries antiaèries i moltes coses més. Com a qualsevol joc d'aquest tipus, caldrà extreure minerals per poder obtindre l'energia i poder fabricar els diferents vehicles. Amb cada nivell que passem, les possibilitats del joc aniran augmentant de forma que obtindrem nous vehicles i noves armes per lluitar.

La darrera versió publicada és la 0.75b2 on els principals canvis i novetats es troben als scripts LUA, millores a la IA i altres ajustaments i correcció d'errors. Ací podeu veure algunes captures de pantalla. Existeixen versions per a Windows i GNU/Linux.

1 comment

    • Aljullu on 27 de juliol de 2007 at 19:13

    Reply

    A mi el joc Total Annihilation m’encatava! Quan torni a casa i torni amb el meu Ubuntu el provaré!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.