El teu blog de Linux en català

Wallpapoz, canviant el fons d'escriptori

 Wallpapoz és una aplicació programada en python (un script bàsicament) amb la qual es pot configurar una sèrie de fons d'escriptori que s'aniran mostrant periòdicament. 

El funcionament és senzill: en obrir el programa ens mostra a la part esquerra tantes files com escriptoris virtuals tinguem. A cada escriptori podem afegir-ne nous fons de pantalla (és a dir, el programa permet tindre diferents fons de pantalla a cada escriptori virtual). Una vegada desats els canvis ja s'aplicará (podem triar les opcions de periodicitat i demés a les preferències).

La instal·lació requereix algunes llibreries python com PyGTK, Python Glade, PIL (python-imaging), en general totes es troben als repositoris de qualsevol distribució. Una vegada descarregueu el paquet (el trobareu al peu de la notícia), només cal descomprimir-lo i executar: sudo python setup.py install dins del directori.

L'aplicació encara no està traduïda al català, si algú s'anima, li direm com ho pot fer (podeu passar-vos per la secció de traducció al fòrum).

3 comments

  • PellRoja on 26 de juliol de 2007 at 22:32

  Reply

  a Kde bé per defecte poder posar escriptoris cada x temps i a diferents escriptoris. És curios que a gnome encara no estigui

  • Pau on 27 de juliol de 2007 at 07:57

  Reply

  Ja, els que realment això és una gilipollà que els de gnome passen de posar per defecte 😛

  • animarval on 27 de juliol de 2007 at 10:52

  Reply

  A GnomeFiles ja n’havia vist alguna d’aplicació que feia tot això:
  http://gnomefiles.org/app.php/Desktop_Drapes
  http://gnomefiles.org/app.php/Wallpaper_Slideshow
  Però em sembla que em baixaré la que dieu vosaltres perquè és més completa.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.