El teu blog de Linux en català

KDE4 al MacOSX

Durant el començament del desenvolupament de KDE4 es va informar que aquest escriptori tindria versions per a Windows i MacOSX a més de per a GNU/Linux. Ara fa un temps vam veure captures d'algunes aplicacions treballant al Windows, i ara li toca al MacOSX.

Des d'aquesta pàgina s'explica com instal·lar pas a pas els paquets actuals de la versió alfa de KDE4 al MacOSX. La instal·lació sembla prou senzilla ja que hi ha paquets amb els quals amb un doble clic s'inicia la instal·lació (gairebé com si fora qualsevol altre programa).

L'assistent permetrà triar entre els diferents paquets dels quals disposa KDE4: educació, desenvolupament, administració, multimèdia, etc. Crida l'atenció l'AmaroK 2, del qual es pot veure alguna captura. A l'igual que la resta de l'escriptori, es va observant una millora en els detalls gràfics de l'aplicació: KDE4 va prenent forma (és a dir, ja podem apreciar gràficament les millores).

Tot i així, cal dir que aquesta és una versió alfa i, per tant, és molt probable que no funcione bé o simplement no funcione. El pas important és que KDE4 avança.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.