El teu blog de Linux en català

Wine Doors

Wine Doors és una aplicació gràfica que pretén facilitar la tasca d'instal·lació d'aplicacions conegudes de Windows a sistemes GNU/Linux. 

Entre aquests programes podem destacar que permet instal·lar navegadors i reproductors multimèdia, també els programes de disseny i animació com Dreamweaver 8 o Flash 8 i jocs com Half-life 2, World of Warcraft 2 o Call of duty 2.

A més, amb un sol clic podem completar la instal·lació de llibreries i fonts necessàries per funcionar correctament juntament amb un llistat amb alguns programes interessants més. Una de les coses que criden l'atenció només començar és que el programa ens demana si tenim una llicència de Microsoft Windows (això és perquè alguns programes la requereixen). 

El funcionament és impressionant: només fent clic sobre l'aplicació que volem, Wine Doors el baixarà i l'instal·larà. Les possibilitats del programa són moltes, però encara ha de millorar.

 
 1. Reply

  Força bé.
  Curiós veure aquesta imatge:
  http://www.wine-doors.org/screens/ss-operaqt.png
  Hi surt l’Eudora 7. No sé quan deurà sortir ja el Penelope.

  El que no entenc és si et baixa versions shareware dels programes i demos del jocs, o els programes complets.

  • Pau on 11 de juliol de 2007 at 17:21

  Reply

  Doncs això mateix m’estava jo preguntant. Així que m’he posat a provar si es baixava el wow2 i… no feia res, es queda com bloquejat. En canvi, l’eudora per exemple sí que el baixa…

  • Maleses on 11 de juliol de 2007 at 19:52

  Reply

  Eps, vigileu, jo el vaig provar fa 2 dies i no em va acabar de convençer, el vaig desintal·lar i em va fotre un lio de permisos a la /home/ que no us ho podeu imaginar.. no podia entrar.. i ara de fet em mostra un missatge d’error al entra..

  Nomes es per avisar-vos que no te per que passar…

  • Pau on 11 de juliol de 2007 at 22:35

  Reply

  Ummm, doncs quina merda. A vore si el puc desintal·lar sense que em faça malbé el /home… jeje

  Si continue posant programes com aquestos, envie somgnu a la merda… jeje

  • Gerard on 11 de juliol de 2007 at 22:52

  Reply

  El programa és mol bo… pero te molts errors. Amb uns minims de coneixements sobre linux es mes senzill descargarse l’executable i instalarlo… com a windows. Pero per a la gent que no sap on esta el “drive_c” és molt interesant. Els jocs de pagament com el CoD2, tels instala si tens posat el CD/DVD al lector.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.