El teu blog de Linux en català

El Catalan LoCo Team – InstallParty a la UPC

La notícia va eixir fa dos dies i és que els membres del Comunity Council d'Ubuntu, presidits pel fundador d'Ubuntu Mark Shuttleworth, han aprovat l'oficialitat del Catalan LoCo Team, Comunitat Catalana d'Usuaris d'Ubuntu, aplegada al voltant d'Ubuntu.cat.

 Un LoCo Team és una comunitat d'usuaris de la distribució de GNU/Linux Ubuntu que s'ajuden i ajuden qualssevol altres usuaris per resoldre dubtes i dificultats sobre aquest sistema operatiu lliure i gratuït. També es dedica a tasques com la difusió, en tota mena d'actes, d'Ubuntu com a alternativa als altres sistemes operatius, tals com Windows i Mac. Com en la majoria de projectes de programari lliure, la col·laboració voluntària és essencial en el projecte Ubuntu, i les comunitats locals d'usuaris en són una peça molt important. 

 Per celebrar-lo, l'equip ha decidit fer una InstalParty que es celebrarà aquest diumenge 20 de maig E de 10:00 h a 14:30 h. A les 14:00 h es tancarà l'admissió de nous participants. Es celebrarà a la UPC de Barcelona, campus Nord, edifici C6, sala E101. L'edifici estarà tancat, però tindran algú mirant la gent que vaja arribant. En total podran anar-hi 24 persones (si és possible amb els seus ordinadors i cables de xarxa).

Amb tot això, neix una comunitat que esperem arribe lluny. A la seua nova pàgina podreu trobar fòrums d'ajuda i suport, wiki de traducció al català d'ubuntu i wiki de la comunitat, accés a la llista de correu així com a un canal IRC.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.