El teu blog de Linux en català

Transmission 0.72

Aquesta és la nova versió d’aquest senzill però poderós client de BitTorrent.

Transmission ha estat construït per ser un client de BitTorrent molt lleuger de gran funcionalitat. La seva interfície simple i intuïtiva està dissenyada per adaptar-se a qualsevol ambient informàtic. A més, és lliure per tothom d’utilitzar-lo i modificar-lo com es vulgui.

El programa funcione sobre varis sistemes operatius, Mac OS X amb interfície Cocoa, Linux/NetBSD/FreeBSD/OpenBSD amb GTK+ , i BeOS amb interfície nativa. Una senzilla configuració de la xarxa, banning intel·ligent de “peers” enviant dades corruptes, i una construcció en “Peer Exchange” són algunes de les característiques que permeten a Transmission descarregar els arxius el més ràpidament possible. Tot això funcione al rerefons, l’usuari no s’ha de preocupar de configuracions complicades.

Transmission és un programa totalment de codi obert, utilitze la llicència MIT. Si algú està interessat en ajudar aquest projecte en la traducció, documentació o qualsevol cosa, pot visitar la seva pàgina de desenvolupament (està en anglès). Seguidament deixo enllaços cap a la pàgina oficial i la descàrrega.

Transmission GTK+

Deixa un comentari

Your email address will not be published.