El teu blog de Linux en català

Winki the Ripper

Winki the Ripper és un programa senzill que permet ripejar DVD’s, VCD/SVCD i també altres formats (tot i que el treball amb altres formats encara no està afinat).

Està integrat completament amb GNOME i el seu funcionament és dels més intuïtius que s’han vist fins ara a GNU/Linux. El procés de ripeig és completament guiat pel programa, que automàticament ho detecta tot: el DVD, les llengües i subtítols (només cal fer doble clic per seleccionar la llengua i el subtítol que es vol), detecta el ràtio automàticament a l’igual que el bitrate (aquestes dues coses són molt importants ja que els programes de ripeig, ja siga a Windows o a GNU/Linux, moltes vegades no són capaços de detectar-ho i ho ha de posar l’usuari) i tot això pas a pas i sense termes estranys.

La darrera versió d’aquest ripejador és la 0.4.3 i les seues característiques es poden veure a la seua pàgina oficial. El programa està escrit en python i utilitza l’mplayer, mencoder, mkvtoolnix, oggenc i lsdvd entre d’altres.

Existeixen paquets tant per a Debian i Ubuntu com per a Fedora, Mandriva o OpenSuSE; només cal afegir els repositoris que des de la seua pàgina indiquen. El programa encara no l’han traduït al català, si vos animeu, digueu-ho als comentaris i mirem de traduir-lo.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.