El teu blog de Linux en català

Live CD amb KDE4

Gràcies al servei Build Service de Novell, es troben disponibles les imatges ISO que contenen la darrera versió de desenvolupament de KDE4 i que estan basades en OpenSuSE (amb el kernel 2.6.21).

Tot i que es poden apreciar els bugs que encara té KDE4, la ISO és completament funcional i es pot navegar pels menús, obrir les carpetes i treballar amb diverses aplicacions sense grans problemes. El vídeo que van gravar des de 120% Linux mostra un entorn que realment no és tan diferent a l’actual. Això sí, es pot apreciar el nou tema d’icones i el nou navegador d’arxius.

També destaca el preview d’AmaroK 2 que es troba en ple desenvolupament. Vam parlar d’aquesta ISO de KDE4 al fòrum fa uns dies. És clar que realment de poc serveix més que per anar veient què serà el que hi haurà als nostres escriptoris en un futur (concretament cap al final d’aquest any).

Es troben disponibles dues versions: una amb l’escriptori típic i l’altra inclou també la branca de desenvolupament del futur KOffice 2. Vos deixem ací les descàrregues i el vídeo que van gravar a 120% Linux.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.