El teu blog de Linux en català

Astromenace 1.0

Astromenace és un joc arcade de naus espacials desenvolupat per Viewizard.

Ens trobem amb un joc de qualitat, amb un mode de joc l’estil clàssic al qual controles una nau espacial i t’enfrontes a batallons d’enemics.

A Astromenace podrem disfrutar d’uns acurats gràfics en 3D i tindrem la possibilitat d’anar personalitzant la nostra nau espacial afegint-li armament, millorant els seus motors i escuts, etc. Per realitzar això necesitarem guanyar diners destruint la major quantitat de naus enemigues o meteorits que trobem per l’espai.

Existeixen un total de 22 tipus de naus diferents que podem aconseguir i comptem amb modes de joc arcade i simulació segons es prefereixi més acció o no. A la seva pàgina oficial hi ha disponible un manual amb el que també es poden crear nivells propis per al joc mitjançant l’edició de fitxers XML.

El joc és shareware en la seva versió per Windows, però l’autor ha decidit deixar la versió per GNU/Linux com a freeware a mode d’agraiment a la comunitat, ja que per el desenvolupament del joc ha utilitzat tot tipus d’eines lliures. Tot i aixi accepte donacions per continuar realitzant actualitzacions al joc i oferir els demés jocs que desenvolupe com a freeware.

Astromenace

Deixa un comentari

Your email address will not be published.