El teu blog de Linux en català

Cedega 6.0

Després d’uns quants mesos de desenvolupament, una nova versió de Cedega ha sigut alliberada: Cedega 6.0.

Cedega és un programa comercial basat en wine que permet executar jocs fets per Windows a GNU/Linux com per exemple World of Warcraft, Elder Scrolls IV:Oblivion, Battlefield 2142 i Madden 2007, entre d’altres. Aquesta nova versió inclou un seguit de noves tecnologies i millores que asseguren una bona experiència. Entre les noves característiques cal destacar:

  • Millors gràfics (gràcies a la compatibilitat amb Shader Model 2.0)
  • Millores en el sistema de so
  • Ha augmentat el nombre de jocs suportats (dels que destaquen els que hem comentat al principi)
  • També s’ha millorat la compatibilitat amb els jocs que ja estaven suportats
  • Més estabilitat i millor funcionalitat
  • Millorada la compatibilitat amb DirectX9

La llista completa de canvis podeu veure-la ací. En un lloc web han fet una comparativa de funcionament entre els mateixos jocs funcionant tant a Windows Vista, Windows XP i GNU/Linux. Crida l’atenció que el rendiment a GNU/Linux és pràcticament el mateix que l’XP. Windows Vista és el que ix mal parat amb els rendiments més baixos.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.