El teu blog de Linux en català

World of Padman, versió Standalone

World of Padman és un joc que en un principi fou una modificació del Quake 3. Una volta que el motor del Quake es va alliberar, l’equip desenvolupador del joc va començar una versió completament independent del Quake i que està alliberada sota llicència Apache (una llicència lliure).

És un joc d’acció 3D que està protagonitzat per xicotets personatges que lluiten entre ells amb pistoles de pintura i altre armament que es podria considerar quant menys, curiós. Disposa de 12 mapes diferents, uns quants personatges per triar així com una banda sonora original i uns quants modes de joc.

Sens dubte aquest lloc es convertirà en un dels clàssics a GNU/Linux, tot i que també en té versions per a Windows i MacOSX. Els seus gràfics són prou bons i el mode de joc assegura una bona estona de diversió. El joc ocupa uns 550mb, el podeu descarregar des d’uns quants servidors que trobareu a la pàgina del projecte (ací vos deixarem la versió per a GNU/Linux).

 

  • animarval on 1 d'abril de 2007 at 19:21

  Reply

  No fa ni una setmana que m’he tornat a copiar el Q3 a l’ordinador… Segueix sent un clàssic insuperable.

  • xworm on 1 d'abril de 2007 at 22:28

  Reply

  acabe de pegar una partideta i es una pasada

  • Kai-Li on 2 d'abril de 2007 at 17:28

  Reply

  There is a new trailer for the Standalone, check it out!

  • Pau on 2 d'abril de 2007 at 20:11

  Reply

  I saw that trailer but I thought it was so long. This trailer it’s sufficient… I think so.

  In any case, we have your link to the new trailer. Thanks!!

  • xworm on 5 d'abril de 2007 at 15:20

  Reply

  Kai-Li? You are who are doing the music and the maps for this great game!! Great job, congratulations for all the team of WoP

Deixa un comentari

Your email address will not be published.