El teu blog de Linux en català

Sylpheed 2.4.0beta6

Ja està disponible la nova beta d’aquest senzill però potent client d’email.

Sylpheed és un client d’email fàcil d’utilitzar, molt simple i lleuger però dispose de multitud de funcions. Te una interfície d’usuari ben polida i confortable. Hi ha la possibilitat de crear múltiples comptes d’usuari, visualització de titulars, MIME, disposa d’un potent filtre, una interficie de cerca variada, comprovació ortogràfica, i control d’spam.

Suporte varis protocols d’email comuns com POP3, IMAP4rev1, SMTP, i opcions de seguretat com GnuPG i SSL/TLSv1. Sylpheed està totalment internacionalitzat i és disponible en múltiples idiomes. Funcione amb diversos sistemes Unix com GNU/Linux, BSD, i Mac OS X. També suporte Windows.

Aquesta versió s’ha llançat per tal de corregir alguns errors greus de la versió anterior. Podeu descarregar el programa a través de l’enllaç seguent o consultar a la pàgina oficial per més informació.

Sylpheed

Deixa un comentari

Your email address will not be published.