El teu blog de Linux en català

Fedora Core 7 Test3

Avui mateix s’ha anunciat l’alliberació de la tercera alfa de Fedora Core 7 que només és recomanable per a desenvolupadors.
La primera alfa que es va presentar ara fa mes i mig va rebre una bona quantitat de crítiques. Ja amb la segona i ara aquesta tercera revisió sembla que el desenvolupament ja va prenent forma.

Entre altres novetats cal destacar el nou sistema CodecBuddy de Fedora que permetrà comprar (sí, efectivament, comprar) còdecs que siguen de pagament. El procés serà que quan l’usuari prove d’obrir un vídeo que requerisca còdecs propietaris, el CodecBuddy mostrarà una finestra on permetrà comprar aquestos còdecs.

Respecte a les versions de programari, cal destacar que ja s’ha inclòs la darrera versió de GNOME, la 2.18; s’han arriscat a posar el kernel en desenvolupament 2.6.21rc5 (tampoc és tant de risc), s’han afegit els paquets necessaris per tal d’activar el canvi ràpid d’usuari i s’han actualitzat una bona quantitat de paquets.

Hi ha disponibles per a la descàrrega (tant directa com per bittorrent) versions en dvd per arquitectures de 32 i 64 bits que vos deixem al final. Aquestos dvd’s també serveixen com a liveDVD.

2 comments

    • Pau on 29 de març de 2007 at 23:30

    Reply

    A mi això del “CodecBuddy” em sembla una timada…

    • Tolkar on 30 de març de 2007 at 19:28

    Reply

    A mi també…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.