El teu blog de Linux en català

OpenOutcast

Open Outcast és un projecte que pretén desenvolupar allò que es podria considerar com la segona part d’Outcast, un joc d’acció i aventures que es va publicar al 1999 per Infogrames.

El lloc fa servir un motor 3D conegut com Crystal Space. D’aquesta forma pot aprofitar totes les capacitats d’aquest producte que ja es troba prou madur. El joc encara no està acabat, però fa dues setmanes es va alliberar una demo que permet explorar alguns escenaris, interactuar amb altres personatges, recollir objectes, etc.

Tot i que queda un bon tret per a que isca una versió final, ja es pot veure que aquest joc pot ser molt interessant. Els gràfics, tot i que no són dolents, si que tenen un cert regust de jocs 3D antics. Podeu trobar algunes captures a la web oficial així com descarregar la versió compilada que funciona sota arquitectures de 32 i 64 bits.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.