El teu blog de Linux en català

Tercer snapshot de KDE4

L’equip de KDE ha alliberat el tercer snapshot de KDE4. Evidentment encara està molt enfocat per a desenvolupadors i testers que vagen provant les noves tecnologies que es van incloent en aquesta versió. També s’ha alliberat amb la finalitat de que la gent vaja migrant els seus programes per KDE a KDE4 -voldrà dir això que la compatibilitat no serà prou bona o simplement la migració és per aprofitar els avantatges de la nova versió?-.

Entre algunes característiques d’aquesta versió alliberada caldria destacar que Solid ha unificat les capes de maquinari i xarxa i que s’ha ampliat en gran mesura la compatibilitat amb les plataformes Windows i MacOSX. També informen que definitivament s’han passat a Dolphin com a gestor d’arxius -com ja us comentàvem-, tot i que el Konqueror continuarà actiu.

La versió encara no sembla tenir nom en code, encara no es pot classificar ni tan sols d’Alfa. La numeració que li han donat és la 3.80.3 i és d’esperar que KUbuntu no trigue molt en afegir-la als seus repositoris.

Per ara, qui vulgueu, podeu compilar aquesta versió amb aquestes instruccions.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.