El teu blog de Linux en català

Ghouls and Ghosts Remix

Ghouls and Ghosts Remix és un remake del clàssic Ghouls and Ghosts al qual li han fet algunes modificacions i li han afegit algunes característiques provinents d’altres jocs de la mateixa saga de Capcom. Aquest joc actualment es pot trobar als centres comercials per uns 50€ per a la PSP, mentres que per a GNU/Linux es pot trobar gratuïtament i lliure.

El joc s’ha desenvolupat mitjançant la llibreria Allegro. Es va presentar per primera volta a l’edició 2006 de RetroRemakes i des d’aleshores el seu creador li ha anat afegint noves opcions i característiques fins arribar a la versió actual, la 0.32 on s’ha afegit una nova arma, s’ha millorat l’ús de memòria, s’han retocat alguns aspectes gràfics i altres correccions menors.

Existeixen versions tant per a Windows com per a GNU/Linux. Des de LinuxJuegos comenten que la dificultat en el joc és molt elevada i que es troba a faltar la possibilitat de pujar la resolució. Tot i així, és un gran joc.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.