El teu blog de Linux en català

Secret Maryo Chronicles

Secret Maryo Chronicles és un joc tribut a l’original Super Mario Bros de Nintendo. Com tots els jocs d’aquest tipus, es permet modificar molts paràmetres com per exemple en aquest cas el fons del joc, curiós.

Al igual que el joc original, hi ha diferents nivells, mons, unes bandes sonores i sons propis així com la possibilitat d’afegir extres que es poden descarregar des de la web del joc. Els requeriments mínims són un processador a 500Mhz, 256Mb de memòria RAM i una gràfica de 64Mb (tot i que semble el contrari, això ja és demanar), tot i així recomanen un processador de 1GHz, 512 de RAM i gràfica de 128Mb (ni que fora el Windows Vista!).

S’ha presentat una nova versió, la 0.99.4, la llista de canvis es pot vore a la web oficial. Per poder jugar a aquesta darrera versió és necessari baixar-se el fitxer .zip de la versió per a Windows que conté les dades del lloc i després descarregar el codi font i compilar-lo per tal d’obtindre el binari per a GNU/Linux. També es recomana descarregar el fitxer de música addicional pel joc per tal d’aconseguir una bona ambientació.

  • animarval on 31 de gener de 2007 at 21:49

  Reply

  El joc no està malament. Però trobo que la velocitat del joc és bastant irregular.

  • Mdk on 31 de gener de 2007 at 22:49

  Reply

  No estarà molt ben programat…

  • animarval on 1 de febrer de 2007 at 01:13

  Reply

  Segurament, però és lliure. XD

  M’he quedat flipat amb aquest joc:
  http://www.plasmapong.com
  Es veu que el creador encara està pensant si el farà lliure:
  http://www.plasmapong.com/forums/viewtopic.php?t=15
  Aquí hi ha algunes captures:
  http://www.plasmapong.com/screenshots/

  • Mdk on 1 de febrer de 2007 at 07:22

  Reply

  Això és una prova, perquè al teu comentari anterior m’ha demanat “aprovació”. Potser ha sigut per posar tres enllaços i ha saltat el sistema de seguretat del wordpress (no et preocupes). Prove aquest comentari per vore si també hem demana aprovació.

  • Mdk on 1 de febrer de 2007 at 07:23

  Reply

  Ok, sembla que funciona bé. És que no vull això d’anar “aprovant” comentaris. Que cadascú posteje el que vulga.

  • Pau on 30 d'abril de 2008 at 21:25

  Reply

  Prova

  • Pau on 30 d'abril de 2008 at 21:26

  Reply

  mirant

Deixa un comentari

Your email address will not be published.