El teu blog de Linux en català

Manencode actualitzat

Gibault Stéphane, el responsable de meravelles com el ManDVD i el Manslide, ahir ens va sorprendre amb l’actualització del Manencode, que és un programa amb el que podreu preparar els vostres vídeos per veure-los al dvd.

Té interfície molt agradable i fàcil d’emprar, com és característic amb tot el programari de Gibault i ben segur que serà una dels programes preferits de la gent a que li agrade gaudir dels seus vídeos casolans a dvd. El Manslide, juntament amb el SLMotion (també desenvolupat per Gibault i amb el que podreu canviar la velocitat del vídeo) i el ManDVD, podreu completar còmodament la vostra experiència multimèdia a GNU/Linux amb vídeos capturats per vosaltres.

Per utilitzar aquesta ferramenta és precís actualitzar (a la majoria dels que empreu distribucions estables) a la versió de QT4.2.2-7 i tindre instal·lats Mplayer, Mencoder i Transcode. Al fitxer de descàrrega teniu l’executable i la font en versions anglès i francès.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.