El teu blog de Linux en català

WarZone 2100

Ha eixit la versió 2.0.5 de WarZone 2100, un joc d’estratègia 3D en temps real amb llicència GPL que està desenvolupat per Pumpkin Studios. Aquest joc és comparable amb Earth2150 en aspectes molt significatius. S’inclouen les tecnologies de radars, les tècniques de zoom i d’altres aspectes que el fan un joc molt complet.

WarZone és un joc del 1999 que va eixir per a la playstation, però al 2004 es va alliberar com a GPL i actualment s’està aprofitant al màxim tot el seu rendiment.

Aquesta nova versió inclou alguns aspectes concrets com a afegits al joc, resolució de bugs i s’ha millorat la integració multiplataforma (partides gravades a Mac poden ser recuperades a GNU/Linux, per exemple).

1 comment

    • rben1771 on 3 de gener de 2007 at 01:10

    Reply

    Tiene muy buena pinta. Cuando me pase o me aburra del Neverwinter lo probaré.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.