El teu blog de Linux en català

[off-topic] Mr. Robot, una magnífica sèrie de hackers que fan servir GNU/Linux

Hui m’agradaria parlar d’una magnífica sèrie que vaig descobrir farà unes setmanes: Mr Robot. La sèrie és un thriller on es barregen un informàtic molt tarat amb buits de memòria, una gran companyia mundial que arriba a tot i tots, una sèrie de hackers que volen alliberar el món i tot filmat amb una exquisitat digna de menció.

A més, en un dels primers capítols, veiem com el protagonista principal és a la faena treballant (amb linux, per descomptat), i un dels executius més techies de «E Corp» li diu:

Veig que fas servir GNOME, jo faig servir KDE perquè…

Evidentment qualsevol argumentari d’aquest tipus no serveix per a res, però és divertit que ho mencionen. A la sèrie veiem contínuament terminals SSH, un escriptori GNOME una miqueta raro, ordres de terminal amb cert sentit. No està gens malament, perquè a més la trama és molt bona i us enganxarà ben ràpid.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.