El teu blog de Linux en català

GNOME afegeix integració amb Foursquare

La propera versió del GNOME, la 3.16, inclourà integració amb Foursquare. Què vol dir això? Doncs bàsicament que al diàleg de configuració de comptes en línia, tindrem una nova opció de connexió que serà Foursquare. Una vegada el compte s’haja configurat, bàsicament només veurem una cosa interessant.

L’aplicació GNOME Maps inclourà el botó de «Check In».  Això es connectarà amb Foursquare (si tenim compte de Facebook, tambe veurem esta nova característica), i es farà el «check in».

check-in-button-final

API de Foursquare

La integració de Foursquare va més enllà que a Google Maps. Bàsicament es proveeix d’una API que els que desenvolupen aplicacions per al GNOME podran fer servir. Com sempre, la documentació és inexistent, cosa que dificultarà que altre gent que no siga el mateix desenvolupador faça servir esta nova característica.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.