El teu blog de Linux en català

Dues extensions del Firefox per integrar-lo completament amb GNOME-Shell

Firefox és el meu navegador preferit, sempre ho ha sigut. Més encara després de tot allò del PRISM. GNOME-Shell també resulta ser el meu escriptori GNU/Linux preferit. La integració per defecte de tots dos és generalment bona.

Ara bé, és possible integrar el Firefox una miqueta més amb el GNOME-Shell utilitzant dues extensions:

 • GNOME3 Theme for Firefox. Aquest és un tema per al Firefox que modifica l’aparença i li dóna el toc del GNOME3. El resultat és una integració molt bona.
 • HTitle. Aquesta extensió elimina la barra de títol de la finestra quan el Firefox es troba maximitzat. Ho fa gairebé com ja ho fa el Google Chrome, però aprifitant encara millor l’espai.

I ací teniu el resultat:

3 comments

  • Pol on 15 de juliol de 2013 at 14:55

  Reply

  Si encara no has actualitzat a la versió del GNOME 3.8, a la 3.6 tens l’extensió de GNOME Maximus (https://extensions.gnome.org/extension/354/maximus/), que et permet configurar quan desapareixen les barres de títol en ser maximitzades (o ‘mig maximitzades) les finestres.
  A més, tens l’extensió Windows Buttons (https://extensions.gnome.org/extension/426/window-buttons/) que et permeten ficar els botons de la finestra (à-la-Unity potser?) totalment configurable.

  Aquesta generació d’entorns d’escriptori, tot hi els comentaris negatius que reben cada dia, és la millor que hem tingut a GNU/Linux

  • Jordi on 15 de juliol de 2013 at 15:09

  Reply

  • Pau on 18 de juliol de 2013 at 15:20
  • Author

  Reply

  Gràcies per les recomanacions, nois!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.