El teu blog de Linux en català

BackSlide, slider de fons de pantalla per al GNOME Shell

Recentment ha aparegut una extensió nova al lloc web d’extensions del GNOME Shell. Aquesta extensió es diu BackSlide i bàsicament ens permet gestionar els fons de pantalla que apareixeran al nostre escriptori:

  • Podem seleccionar moltes imatges
  • Podem seleccionar el temps durant el qual es mostrarà cada fons de pantalla
  • També podem ordenar-los fàcilment

No té molta més història, ja que és molt fàcil de fer servir i configurar. La podeu instal·lar fàcilment amb un clic des del web de les extensions del GNOME Shell. Per cert, si voleu una bona pàgina de fons d’escriptori, mireu vladstudio.

Extensió BackSlide per al GNOME Shell

Extensió BackSlide per al GNOME Shell

Deixa un comentari

Your email address will not be published.